Julianne Hough kuvattiin saunassa – nämäkin asennot ovat mahdollisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasarjan tuomari ja näyttelijä Julianne Hough perusti KINRGY-nimisen hyvinvointiohjelman neljä vuotta sitten. Tanssin eri muotoja yhdistelevä liikuntamuoto lanseerattiin näyttävästi Oprahin kanssa kiertueella, mutta koronapandemian iskettyä KINRGY siirtyi sovellukseksi.

Nyt Hough on nauttinut rentouttavasta olosta infrapunasaunassa, jossa hän on kokeillut muun muassa millaisissa asennoissa saunominen voisi ola mukavinta. Samalla hän venytteli näyttävästi kameran ikuistaessa tilanteet ja asennot.

Nyt Julianne Hough on TODAY with Hoda & Jenna -ohjelman haastattelussa paljastanut avaavansa KINRGY-tanssistudioita. Tanssistudioita avataan vähitellen useampia, mutta ensimmäinen studio tulee sijaitsemaan West Hollywoodissa.