Shay Mitchell on täydellinen matkakumppani – laukusta löytyy jotain jokaiseen tarpeeseen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositusta Valehtelevat viettelijät -sarjasta tutuksi tullut Shay Mitchell on kiireinen nainen, jolla on monta rautaa tulessa. Näyttelijän työn lisäksi naisella on kaksi omaa yritystä ja kaksi lasta, tyttäret Rome ja Atlas Noa.

Shay Mitchell matkustelee työnsä puolesta paljon ja rakastaa sitä, että hän on aina varautunut kaikkeen. Nyt hän esitteli Vogue-lehden julkaisemalla YouTube-videolla mitä hänen isosta käsilaukustaan löytyy. Laukun sisältö osoittaa sen, että nainen on täydellinen matkakumppani.

Shay Mitchell suosii suurta käsilaukkua, johon mahtuu paljon tavaroita. Nainen kantaa mukanaan meikkejä, muistivihkoja, vesipulloa, maustekastikkeita, kasvosuihketta, lippalakkia, latureita ja paljon muuta. Tähden mukaan hänen kanssaan on mukava matkustaa, koska hän on varautunut kaikkeen.