Bad Omens perui Provinssin ja Tuskan keikat – laulajalla burnout

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisyhtye Bad Omens on joutunut perumaan Euroopan-kiertueensa. Samalla peruuntuvat yhtyeen suunnitellut keikat tämän vuoden Provinssi ja Tuska -festivaaleilla. Yhtyeen tiedotteen mukaan kiertue keskeytetään, jotta laulaja Noah Sebastian voi toipua rauhassa kärsimästään burnoutista.

– Olen kokenut jotain, jota voi kuvailla vain äärimmäiseksi burnoutiksi. Vaikka kaikki kuluneiden vuosien aikaiseen albumisykliin käytetty työ ja kiertäminen on ollut palkitsevaa, on se myös työntänyt minut oman mielenterveyteni äärirajoille, laulaja kuvaili tiedotteessa.

Provinssissa Bad Omensin korvaajaksi on kiinnitetty brittiläinen progemetalliyhtye Tesseract. Yhtye on esiintynyt Suomessa muun muassa loppuunmyydyllä Tavastialla helmikuussa. Provinsissa yhtye nousee lavalle lauantaina 29. kesäkuuta.

Tuskassa Bad Omensin tilalla esiintyy Lost Society. Alun perin Jyväskylästä ponnistava metalliyhtye nauttii suosiosta niin Suomessa kuin maailmallakin. Lost Society nousee tuskan lavalle sunnuntaina 30. kesäkuuta.