Jennifer Lopez kiertueensa perumisesta – surullinen ja helpottunut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Lopez julkaisi juuri uuden albumin, jonka myötä hänen oli määrä lähteä kesällä kiertueelle. Nyt tähti kuitenkin perui kaikki kesän keikat ja ilmoittanut syyksi sen, että hän haluaa keskittyä perheeseensä ja viettää lähimmäistensä kanssa aikaa. Kiertue olisi ollut naisen ensimmäinen viiteen vuoteen.

Jennifer Lopez on lähipiirin mukaan todella surullinen siitä, että hän joutui perumaan kiertueen, jota varten hän oli jo alkanut kovasti harjoittelemaan. Nainen on kuitenkin People-sivuston mukaan hyvin helpottunut tekemästään päätöksestä, koska hän haluaa nyt keskittyä perheeseensä ja avioliittoonsa.

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin on huhuttu olevan eroamassa. Pariskunta on ollut naimisissa kaksi vuotta, mutta ulkomaiset mediat ovat uutisoineet jo viikkojen ajan, että aviopari olisi läpikäymässä hyvin vaikeita aikoja liitossaan. Avioparin myös arvellaan pitävän salassa sitä, että he ovat asumuserossa.