Kemopetrol teki paluun – uusi albumi työn alla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kemopetrol-yhtye tuli tunnetuksi 2000-luvun alussa monista tuon ajan suomalaisyhtyeistä poikkeavan tyylinsä ansiosta. Kemopetrol vietti vuosikausia hiljaiseloa, mutta viime vuosina yhtye on tehnyt paluuta esiintymislavoille. Nyt yhtye on julkaissut myös uutta musiikkia.

Kemopetrol julkaisi tuoreen singlensä Are You Coming Home perjantaina 31. toukokuuta. Kappaletta kuvaillaan vainoharhaiseksi monologiksi, jossa kertojan tunnetilat heittelevät äärilaidasta toiseen. Yhtye paljasti työstävänsä myös uutta pitkäsoittoa.

– Hienoa saada uutta musaa ulos. Olemme työstäneet kuudetta albumiamme pikkuhiljaa jo muutaman vuoden ajan ja homma alkaa viimein olla valmis. Bändi kuulostaa paremmalta kuin koskaan ja innolla odotamme tulevaisuuden keikkoja, Kemopetrol kertoo tiedotteessaan.

Kemopetrol tunnetaan muun muassa hiteistään Child Is My Name ja My Superstar. Yhtyeen laulaja Laura Närhi on tehnyt myös soolouraa ja esiintynyt muun muassa Vain elämää -ohjelmassa.