Kylie Jenner poseerasi kurvikkaana jahdin kannella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähtinä monille tunnetuksi tulleet siskokset Kylie ja Kendall Jenner olivat juuri yhteisellä lomalla Mallorcalla. Nyt naiset ovat jo palanneet ylelliseltä matkaltaan, mutta Kylie Jenner on kuitenkin jatkanut lomakuvien julkaisemista.

Kylie ja Kendall Jenner julkaisivat paljon upeita videoita ja kuvia lomalta. Nyt Kylie Jenner jatkoi lomakuvien julkaisemista ja esitteli upean vaalean ranta-asunsa, johon kuului bikinien yläosa ja runsas alaosa, joka on kuin shortsien ja hameen yhdistelmä.

Kuvatekstissään nainen kirjoittaa toivovansa, että olisi yhä Mallorcalla. Tämä teksti on aiheuttanut hieman hämmennystä ja närkästystä naisen seuraajissa. Kuviin on tullut paljon kommentteja, joissa ihmiset toteavat, että Kylie Jenner voisi kirjaimellisesti koska tahansa palata kyseiseen paikkaan.