Taylor Hill makoili rantahiekalla – pakarat nousivat päärooliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu supermallien sarjaan kovaa nousua parhaillaan tekevä Taylor Hill on tehnyt jo vuosien ajan nousujohteista uraa muodin parissa. Nainen on poseerannut monien lehtien palstoilla, mutta suurimpana ponnistuslautana hänen uralleen toimi pääsy yhdeksi Victoria’s Secret -alusvaatejätin enkeleistä.

Nyt Hill on esitellyt niukkoja biksuja rantahiekalla makoillen, ja tarkoituksellisesti hänen pakaransa nousivat kuvakoosteessa päärooliin. Ainakin somekommenttien perusteella hänen seuraajansa ovat olleet vähintäänkin mielissään tuoreista kuvista.

Taylor Hill tuli tunnetuksi pitkistä ja paksuista hiuksistaan, jotka nainen päätti pari kuukautta sitten leikata lyhyeksi. Nainen kertoi Voguen julkaisemalla YouTube-videolla, että hänen oli pitkään tehnyt mieli leikata hiuksensa, minkä vuoksi hän vain eräänä päivänä päätti toteuttaa tämän. Aluksi Taylor Hill leikkautti hiuksiinsa mallin, jossa niskaan jätettiin hieman pidempiä suortuvia. Nyt nainen on lyhentänyt hiuksia entisestään ja pitääkin usein esikuvanaan lyhythiuksista Linda Evangelistaa kun hän istahtaa stylistin tuoliin.