Lentäjä varoittaa: Floridan rantavesissä sadoittain haita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taannoin Floridan viranomaiset antoivat alueen uimareille varoituksia kolmen hain tekemän hyökkäyksen jälkeen. Kaikki hait hyökkäsivät yhden päivän aikana ja aiheuttivat muun muassa 45-vuotiaalle naiselle vakavia vammoja, joiden vuoksi lääkärit amputoivat osan hänen vasemmasta kädestään.

Sometähti Bunny Hedaya on nyt myös varoittanut haista, jotka ovat vallanneet Floridan rannikot. Bunny Hedaya kertoo tuoreella TikTok-videollaan omistavansa pienen lentokoneen, jolla hän lentelee pitkin Floridan rannikkoa. Nainen kertoo, että hän ei ole koskaan nähnyt niin paljon haita meressä kuin nyt.

Bunny Hedeya kertoo itse suuntaavansa lapsensa kanssa loma-ajaksi pois Floridasta, koska meressä ei ole turvallista. Nainen ei ole koskaan tehnyt niin paljon lentokoneesta käsin haihavaintoja kuin nyt ja kertoo niitä olevan tällä hetkellä rannan läheisyydessä hyvin matalalla alueella sadoittain. Hedeya kertoo, että jostain syystä myös alligaattoreita on nyt entistä enemmän.

@bunnyhedaya

Sharks in Florida are insane right now. Please be careful ❤️

♬ original sound – BUNNY 🐰