Safarireissu sai hurjan käänteen – kirahvi riuhtaisi taaperon autosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Safaripuistoissa vierailijoille tarjoutuu mahdollisuus nähdä luontokappaleita lähietäisyydeltä. Koska kyse on villieläimistä, tapahtuu safareilla toisinaan yllättäviäkin tilanteita. Tämän sai huomata eräs perhe Yhdysvaltain Texasissa sijaitsevassa Fossil Rim Safari Centerissä.

Kaksivuotias Paisley Toten oli ruokkimassa kirahvia perheensä avolava-auton lavalta käsin, kun eläin nostikin yllättäen hänet ilmaan. Paisley selvisi välikohtauksesta vahingoittumattomana. Odottamaton tilanne tallentui videolle.

– Se oli vahinko, eikä kirahvi tarkoittanut mitään pahaa. Tällaisia asioita vain tapahtuu joskus, Paisleyn isä Jason Toten kuvaili NBC News -uutismedialle.

Safaripuiston edustajien mukaan vastaavaa ei ole tapahtunut puistossa aikaisemmin. Tapauksen vuoksi autojen avonaisilla lavoilla oleskelu on puistossa vastaisuudessa kiellettyä. Perhe osti Paisleylle matkamuistomyymälästä lelukirahvin ja suunnittelee palaavansa puistoon tulevaisuudessakin.