Hailey Bieber lanseerasi trendikkään meikkituotteen – voidemainen poskipuna

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja yrittäjä Hailey Bieber on tunnettu myös Justin Bieberin vaimona. Pariskunta odottaa tällä hetkellä esikoistaan, mutta raskausaikanakin Hailey on halunnut viedä omaa kosmetiikka-alan yritystään eteenpäin.

Hailey Bieberin perustama Rhode-merkki on alunperin keskittynyt ihonhoitoon. Vähitellen nainen on esitellyt tuotesarjaansa mukaan myös meikkejä aloittaen huulituotteista. Nyt nainen esittelee Rhoden uusinta tuotelanseerausta, joka on voidemaiset poskipunat.

Lähes jokainen kosmetiikkabrändi on viime aikoina tuonut markkinoille oman versionsa voidemaisesta poskipunasta. Nyt myös Hailey Bieber esittelee Voguen julkaisemalla videolla miten hän lisää Pocket Blush -nimisiä poskipunia kasvoilleen kolmessa eri sävyssä.