Isä palasi kolmen kuukauden työreissulta – lapsen reaktio sai ottamaan lopputilin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

TikTok-sovelluksessa on alkanut leviämään video todella hellyttävästä tilanteesta, jossa perheenisä palaa kotiin pitkän työkomennuksen jälkeen. Lapsi ei ole nähnyt isäänsä kuukausiin ja hänen reaktionsa isän paluuseen on saanut katsojat herkistymään.

Isällä on FIFO-työ, joka tulee englanninkielisistä sanoista Fly-In Fly-Out. Tämä tarkoittaa usein työskentelyä, jossa työntekijät lennätetään työpaikalle, joka on syrjäisellä seudulla. He työskentelevät esimerkiksi öljynporauslautoilla tai kaivoksilla tietyn ajanjakson, jonka jälkeen heidät lennätetään takaisin kotiin.

Videolla nähtävä isä on ollut työkomennuksella kolmen kuukauden ajan. Kun lapsi huomaa isän tulevan kotiin, hän hakeutuu heti isän syliin ja on niin innoissaan, että tuntuu itkevän ja nauravan samaan aikaan onnesta.

Lapsi on silminnähden onnellinen siitä, että koko perhe on jälleen kasassa. Tämän päivän jälkeen isä oli ottanut työstä lopputilin, koska hän ei enää halunnut olla näin pitkiä aikoja kerrallaan poissa lapsensa luota.

@news.com.au Who’s cutting onions?? 🥹 This is the priceless moment when Jarrod, an advanced scaffolder in thr mines, decided to quit the FIFO for good #fifo #fifolife #dadsoftiktok #girldad #heartwarming ♬ son original – kenji_lrk