Nainen tatuoinut yli puolet kasvoistaan – tältä näyttää poistaminen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laserhoidot tatuoinnin poistamiseksi ovat tunnetusti kivuliaita ja vaativat useita istuntoja, erityisesti jos hoidettava alue on laaja. Prosessi on pitkä ja vaatii kärsivällisyyttä, sillä ihon täytyy parantua jokaisen hoitokerran välillä ennen seuraavaa käsittelyä.

Tay Lynn -niminen nainen on alkanut dokumentoida matkaansa kohti puhtaita kasvoja, jakamalla videoita, joissa hän esittelee suurta tatuoinninpoistoprojektiaan. Tay Lynnin kasvoista yli puolet on suuren tatuoinnin peitossa ja hän on päättänyt poistaa tatuoinnin laserhoitojen avulla. Prosessin arvioidaan kestävän noin kaksi vuotta ja vaativan noin 24 hoitokertaa.

Tay Lynn dokumentoi tatuoinnin poistamista TikTok-kanavallaan ja kaikki aiheeseen liittyvät videot löytyvät hänen Tattoo Removal -nimiseltä soittolistalta. Hoitokerrat ovat käyneet jokaisen kerran jälkeen kivuliaammiksi ja aiheuttavat väsymystä ja turvotusta kasvoissa. Tay Lynn aikoo kivusta huolimatta jatkaa projektiaan saadakseen mahdollisimman puhtaat kasvot.

@tay.lynn26 Quick after treatment check in. So sleepy #lasertattooremoval #sleepy #checkin ♬ original sound – 🖤ᵀᵃʸ ᴸʸⁿⁿ🖤