Supermalli Rosie Huntington-Whiteley osin läpinäkyvässä puvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermallina tunnettu kaunotar Rosie Huntington-Whiteley on toiminut vuosien saatossa monien suurten muotitalojen kasvona. Tällä hetkellä naisella on meneillään suurempi ja pidempiaikainen kumppanuus Marks & Spencer -brändin kanssa.

Taannoin 37 vuotta täyttänyt Rosie Huntington-Whiteley esitteli nyt yllään upeaa valkoista iltapukua, jossa leikiteltiin samaan aikaan sekä naisellisuudella että seksikkyydellä. Supermalli julkaisi asusta Instagram-kanavalleen kahdeksan eri kuvakulmasta otettua kuvaa.

Kaunis mekko on kuin kahdesta eri osasta tehty. Alla nähdään valkoinen body, jonka yläosa muotoilee vartaloa kuin korsetti. Korsetin päällä mekon muodostaa valkoinen läpikuultava kangas, jonka pitkä helma laskeutuu aina laahukseksi saakka.