Hilaria Baldwin jätti feikkiaksentinsa uuden televisiosarjan trailerilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Fitness-ammattilainen ja joogaohjaaja Hilaria Baldwin on näyttelijä Alec Baldwinin vaimo. Kautta vuosien Hilaria Baldwin on kertonut omaavansa espanjalaiset juuret ja hän on jopa esiintynyt espanjalaisen lehden kannessa poseeraten. Totuus paljastui myöhemmin lapsuudenajan ystävien kerrottua, että Hilaria on oikeasti tuikitavallinen amerikkalainen, Hillary Hayward-Thomas.

Nyt Baldwinien suurperhe saa oman televisiosarjansa. Realityohjelmassa seurataan pariskunnan perhe-elämää seitsemän lapsen kanssa. The Baldwins -nimistä sarjaa esitetään ensi vuonna TLC-televisiokanavalla. Trailerilta kuitenkin selviää varsin hyvin, että Hilaria on unohtanut espanjalaistuneen maailmankuvansa. Hän puhuu ilman erikoista aksenttia, jota hän aiemmin piti puhetyylinsä eräänlaisena tavaramerkkinä.

Hilaria on kertonut julkisuudessa muuttaneensa Yhdysvaltoihin Espanjan lomasaari Mallorcalta. Tämä ei pidä paikkaansa. Hän on tavallisen Yhdysvaltojen Bostonista kotoisin olevan perheen tavallinen amerikkalainen nainen. Hänen vanhempansa tosin ovat asuneet Mallorcalla. Hilaria esitti jopa vuonna 2015 ilmestyneessä televisio-ohjelmassa, että ei osannut sanoa kurkku-sanaa englanniksi.