MTV-äiti Jenelle Evans tekee paluun: ”Tästä syystä jätin aviomieheni”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV:n suositusta Teen Mom -sarjasta miehensä monionhelmaisen käytöksen jälkeen irtisanottu Jenelle Evans on nyt tehnyt paluun sarjan The Next Chapter -spin offin jaksossa viettääkseen aikaa Briana DeJesuksen kanssa. Hän oli lähten toiseen osavaltioon haukkaamaan happea tietoisesti.

– Minun täytyy ehdottomasti saada uusi alku ja päästä pois Pohjois-Carolinasta, joten siksi olen täällä, Jenelle sanoi jaksossa.

Evans kertoi lopettaneensa parisuhteen sen takia, että hänen vanhin poikansa Jace oli paennut lukuisia kertoja viime syksynä Lopulta hän syytti isäpuoltaan David Easonia kuristamisesta. Tämä takasi lopulta sen, että Eason ei saa lähestyä Jenellen luona asuvaa Jacea viranomaismääräyksellä. Jenelle Evans kertoo DeJesukselle, että tämä on siunaus. Lähestymiskielto antaa mahdollisuuden uuteen alkuun. Hänellä on kolme lasta kolmen eri miehen kanssa.

– Minusta tuntuu, että tässä on tapahtunut niin paljon asioita, että minun on muutettava pois ja aloitettava uusi luku elämässä, Evans vielä suunnitteli.