Suvi Teräsniska varoittaa huijareista – faneille kaupiteltu tekaistua etukorttia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Suvi Teräsniska on varoittanut seuraajiaan huijausprofiilista. Huijarit vaikuttavat valikoineen kohteekseen Teräsniskan faneja ja kaupittelevat näille tekaistuja etukortteja. Laulaja varoitti asiasta Instagramin tarinat -osiossa, jonka viestit katoavat 24 tunnissa.

– Olen nyt saanut tietooni että eräs mun seuraaja on haksahtanut tällaiseen huijausprofiiliin, jossa on kaupusteltu tällaista ”etukorttia”, jolla saa kaikkea etuoikeuksia minuun liittyen, Teräsniska kirjoitti.

Teräsniskan mukaan huijaukseen ovat langenneet erityisesti vanhemmat ihmiset, jotka eivät välttämättä ole tietoisia sosiaalisen median vaaroista. Huijausprofiilissa etukortin on väitetty oikeuttavan esimerkiksi ikuisiin keikkalippuihin. Huijauksessa oli jopa luvattu, että kortilla pääsee naimisiin Teräsniskan kanssa.

– Kyllä, tämäkin ”etu” oli tässä kortissa, jonka mun seuraajani oli muutamalla tonnilla ostanut, Teräsniska paljasti.

Huijausviestit ovat alkaneet esimerkiksi sanoilla ”rakas ystävä” tai ”rakas fani”. Teräsniskan varoittavana esimerkkinä kertomassa tapauksessa uhrin rahat olivat kadonneet italialaiselle pankkitilille.