Victoria Beckham julkaisi tyttärensä meikkivideon – Harperista varttui upea kaunotar

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan tunnetuksi tullut muotisuunnittelija ja kosmetiikka-alan yrittäjä Victoria Beckham on paljastanut, että hän käyttää hyvin harvoin maskeeraajia. Hän nauttii meikkaamisesta ja tekeekin usein oman meikkinsä itse eri tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Nyt Victoria Beckham julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään hänen pian 13 vuotta täyttävä tyttärensä Harper. Harper esittelee Victoria Beckham Beauty -brändin FeatherFix-tuotetta, jota hän sipaisee videolla kulmakarvoihinsa.

Videon kommenttikenttään alkoi satamaan kommentteja, joissa ylistettiin tytön kauneutta. Beckham on aiemmin kommentoinut, että Harper on todella hyvä meikkaamaan, mutta ainakaan viime vuonna Victoria ei vielä sallinut tytön käyttää meikkiä julkisesti.