Kuningas Charles aikoo nimittää uuden prinsessan?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuningas Charles haluaa, että hänen sisarentyttärensä Zara Tindall harkitsisi työskentelyä virallisesti kuninkaallisena. Tindall tunnetaan maanläheisenä kuninkaallisena, jota kansa rakastaa. Nainen on aiemmin pysynyt poissa hovin työtehtävistä, mutta nyt kuninkaalliset ovat kipeästi avun tarpeessa.

Zara Tindall on tehnyt viime aikoina useita kuninkaallisia esiintymisiä. Hän oli esimerkiksi äskettäin Royal Ascotissa prinssi Williamin kanssa ja sitä ennen kuninkaallisen perheen rinnalla Buckinghamin palatsin juhlissa. Nyt on ehdotettu, että hänen roolinsa perheessä voisi kasvaa entisestään.

Kuningas haluaisi Zaran olevan enemmän läsnä hovin työtehtävissä. Kuningas Charles on myös kiinnostunut mahdollisuudesta, jossa kolmen lapsen äidille myönnettäisiin prinsessan arvonimi. Hovi on ollut jo pitkään sitä mieltä, että 43-vuotias Zara ansaitsee enemmän kuninkaallista vastuuta ja kuningas Charles on ollut myötämielinen arvonimen antamiseen jo vuosien ajan. Zaraa pidetään yleisesti paljon maanläheisempänä kuin esimerkiksi Yorkin sisaruksia, eli Charlesin veljentyttäriä, Mirror raportoi.