Poliisi pysäytti UFO-auton – oli matkalla ufotapahtumaan

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen teillä on viime päivinä tehty yllättäviä ufohavaintoja. Lentävän lautasen sijaan havaintojen kohteena on ollut pyörillä liikkuva lautanen. Se on herättänyt myös poliisin mielenkiinnon.

Liikennepoliisi pysäytti Oklahomassa ufon näköisen ajoneuvon, sillä sen rekisterikilpi ei ollut kunnolla näkyvissä. Poliisi päästi lautasen kuitenkin jatkamaan matkaansa varoituksella. Oklahoman liikennepoliisin Instagram-tilillä julkaistiin kuvia erikoisesta ilmestyksestä.

– Ufoja ei pysäytetä ihan joka päivä, julkaisun kuvatekstissä todettiin.

Epätavallisen ajoneuvon kuljettaja ja matkustaja kertoivat olevansa matkalla Roswellissa järjestettävälle vuosittaiselle ufofestivaalille. Vain paria päivää aikaisemmin samainen ajoneuvo pysäytettiin Missourin osavaltiossa. Myös siellä poliisi päästi ufon jatkamaan matkaansa varoituksella.