Camila Cabello julkaisi uuden singlen – videolla musta kobra kaulalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Camila Cabello on pienen tauon jälkeen palannut takaisin musiikin pariin. Nainen on tänä vuonna julkaissut jo kaksi singleä, I LUV IT ja HE KNOWS, jotka ovat saaneet kymmeniä miljoonia kuunteluja Spotifyssa. Pian tähti julkaisee uuden albumin, joka kantaa nimeä C, XOXO.

Nyt artisti on kuitenkin julkaissut tulevalta albumilta seuraavan singlen, Chanel No.5. Kappaleen yhteydessä on julkaistu myös näyttävä musiikkivideo, jossa Camila Cabello tanssii ja liikkuu tyhjässä huoneessa tuolin ja mustan kobran kanssa.

Alun perin Fifth Harmony -tyttöbändin laulajana tunnetuksi tullut Camila Cabello on onnistunut tekemään jo monia megahittejä oman soolouransa aikana. Nainen on ihastuttanut kuulijoita etenkin Havana ja Señorita -nimisillä kappaleillaan, jotka ovat saaneet yli miljardi kuuntelua Spotifyssa.