Hailey Bieber ihastuttaa raskauspukeutumisellaan – yksi vaateparsi sai nyt lähteä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hetki sitten poptähti Justin Bieber ja hänen vaimonsa Hailey Bieber yllättivät kaikki täydellisesti ja paljastivat, että he odottavat esikoistaan. Raskausuutisten jälkeen Hailey Bieber on ollut vähemmän sosiaalisessa mediassa.

Hailey Bieberin fanit ovat odotelleet kuumeisesti naiselta päivityksiä kasvavasta raskausvatsasta ja hänen raskausajan tyylistään. Aiemmin nainen kertoi pukeutuvansa löysiin farkkuihin ja suosivansa myös lappuhaalareita pukeutumisessa. Nyt tähti nähdään kuitenkin hieman juhlavammassa asussa.

Hailey Bieber piipahti New Yorkissa hänen Rhode-kosmetiikkabrändinsä pienessä pop up -putiikissa. Naisen yllä nähtiin kamelinvärinen tiukka mekko, joka myötäili kasvanutta raskausvatsaa. Mekon päälle oli puettu tyylikäs ylisuuri jakku, joka teki asusta heti bisneshenkisemmän.