MTV-teiniäiti Jenelle Evansin ex-mies löysi uuden rakkauden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teen Mom -sarjasta tutun Jenelle Evans on hakenut avioeroa ongelmallisesta aviomiehestään David Easonista. Nyt miehen kerrotaan löytäneen rinnalleen uuden rakkauden, Kenleigh Heatwole -nimisen naisen. Pariskunta on julkaissut yhteisiä videoita sosiaaliseen mediaan.

Eason on julkaissut videoita Kenleighin kotoa. Naisesta tiedetään, että hän on 25-vuotias valokuvaaja ja graafinen suunnittelija. Lisäksi Kenleigh omistaa kiinteistön Pohjois-Carolinassa. Nainen ei ole tuttu julkisuudesta, Ashley Reality Roundup uutisoi.

Eason muistetaan parhaiten siitä, että hän ampui ja tappoi perheen lemmikkikoiran vuonna 2019. Ranskanbulldogin ampuminen johti lopulta siihen, että koko Evans perheineen erotettiin suositusta realitysarjasta. Jenelle erosi Davidista hiljattain, koska hänen mukaansa mies oli väkivaltainen ja uskoton alkoholisti. David on saanut lähestymiskiellon sinkkuna elävää Jenelleä kohtaan.

@easondavid

Surf n Turf for supper! Follow for more recipes! 🍤🥩🍽

♬ Falling Angel – HCTM