Tulvan hurja seuraus videolle Yhdysvalloissa – omakotitalo romahti jokeen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Voimakas myrsky on koetellut Yhdysvaltojen Minnesotan osavaltiota. Myrsky on aiheuttanut tulvia, joiden seuraukset ovat olleet tuhoisia. Tästä nähtiin esimerkki Rapidamin padon lähellä.

Blue Earth -joen varrelle rakennettu omakotitalo romahti tiistaina 25. kesäkuuta sen perustan annettua periksi. Lähes koko rakennus vajosi tämän seurauksena jokeen. Näky tallentui lukuisten uutismedioiden Yhdysvalloissa jakamaksi videoksi.

Kodin omisti paikallisen Jenny Barnesin perhe, joka pyörittää läheistä Dam Store -myymälää ja ravintolaa. Sekä koti että myymälä evakuoitiin samana päivänä ennen kodin romahtamista. CNN-uutissivuston mukaan joki on tulvan seurauksena nielaissut myös muun muassa sähköaseman, sähköpylväitä ja teräksisen rahtikontin.