Tältä näyttää brooklynilaiset häät – ota vinkit talteen!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

New Yorkin hipsterein kaupunginosa on kaiketi Brooklyn eri lähiöineen. Nyt häätrendeihin on noussut mukaan alueelle tyypillisiä tapoja ja muotoseikkoja. Morsiamet pukeutuvat pitkähihaisiin pukuihin, käyttävät rentoja asusteita ja juhlapaikan koristelu on minimaalinen, mutta keskeliäs.

https://www.instagram.com/p/BWp9i-hgZLD/

https://www.instagram.com/p/BS9G54EhZjh/

Brooklyn on rikkaalla kulttuurilla varustettu kaupunginosa, joka tunnetaan taiteesta ja ruoasta. PureWow on nyt listannut brooklynilaisten häiden ominaispiirteitä. Koska alueella on runsaasti luovan alan ammattilaisia, kuuluu mielikuvituksen käyttö olennaisesti häiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kaikilla pareilla on ainakin yksi erikoisuus, jota ei ole muilla nähty.

https://www.instagram.com/p/BXs_ob5F4gx/

https://www.instagram.com/p/BXQEuq5F7nm/

Brooklynilaiset sulhaset käyttävät bestamanien kanssa tyylikkäitä pukuja, PureWow vinkkaa. Hääkimpuksi ja pöytäkoristeeksi valikoituu luonnonkukkia, eikä tyyli ole muutenkaan pröystäilevää. Kaasoilla ja morsiustytöillä voi kuitenkin olla kirjavia kukkamekkoja tuomassa koristeellisuutta tunnelmaan. Hääkakkuna on, kuinkas muutenkaan kuin, juustokakku.

https://www.instagram.com/p/BXhHIxAD8jN/

https://www.instagram.com/p/BXeCx-dgfrU/