Ruokaravintoloiden kruununjalokivi, eli Michelin-tähti, on alan suurin kunnianosoitus. Taannoin singaporelainen katukeittiö on saanut ensimmäisen Michelin-tähtensä. Ravintolan suosituin annos maksaa 1,30 euroa.
Chan Hong Meng -niminen mies on toiminut pienen katukeittiönsä kokkina 35 vuotta. Hänen nimikkoannoksensa on kanaa soijakastikkeessa. Mies yllättyi ruokakioskinsa päädyttyä arvostettuun Michelinin hotelli- ja ravintolaoppaaseen.
Samalla Chan Hong Mengin kioskista tuli ylivoimaisesti edullisin Michelin-tähden saanut ravintola. Hänen myyntinsä on moninkertaistunut kunnianosoituksen jälkeen, ja ihmiset jonottavat kana-annoksia tuntikausien ajan. Hän sai tähden jo muutama vuosi sitten, mutta ruoan suosio on jatkunut tähän päivään saakka.
Voit lukea Starassa myös lisää tähän kyseiseen artikkeliin liittyvistä aiheista, kuten ravintola, Singapore tai laajemmin aihealueesta Lux Matkailu Ruoka.