The Wanted -poikabändin tähti sairastaa parantumatonta syöpää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Wanted -poikabändin jäsen Tom Parker on paljastanut sairastavansa parantumatonta syöpää. Tähden mukaan hänellä on diagnosoitu glioblastooma, aivojen tukisolukossa esiintyvä aivokasvain.

Tom Parker kertoi OK! Magazine -lehdelle hakeutuneensa sairaalahoitoon kärsittyään kahdesta kohtauksesta kesällä. Sairaalassa tähdelle oli paljastunut kärsivänsä leikkauskelvottomasta aivokasvaimesta. Glioblastoomaa kuvaillaan yhdeksi vakavimmista kasvaimista, jota sairastavien elinaikaennuste on keskimäärin 12-18 kuukautta.

Parker jakoi Instagramissa viestin, jossa hän kertoi aikovansa vaimonsa kanssa etsiä mahdollisia hoitovaihtoehtoja ja lisätä ihmisten tietoisuutta vakavaa sairautta kohtaan. Miehen mukaan pariskunta haluaa suurunvalittelujen sijaan rakkautta ja positiivisuutta. Hän kertoo olevansa toiveikas, sillä joskus huonon ennusteenkin saaneet potilaat ovat eläneet vielä 10-15 vuotta.

Irlantilais-brittiläinen The Wanted nautti suosiosta 2010-luvun alussa hiteillään, kuten All Time Low ja Heart Vacancy. Yhtye ilmoitti jäävänsä tauolle vuonna 2014. Parker ja hänen vaimonsa Kelsey Hardwick paljastivat aikaisemmin tänä vuonna odottavansa toista lastaan.

 

https://www.instagram.com/p/CGO5ydNp_NG/?utm_source=ig_embed