Owen Wilson oli Kate Hudsonin salarakas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Kate Hudson ilmoitti maanantaina avioerostaan rokkari Chris Robinsonin kanssa viiden ja puolen vuoden avioliiton jälkeen. Black Crowes -yhtyeen vokalisti oli kuitenkin ajautunut ”ulos” suhteesta jo paljon aikaisemmin, sillä suhteen kerrotaan loppuneen jo kesän alussa.

Nyt useat Hollywood-lähteet ovat kertoneet, että avioeron pääasiallisena syynä olisi Kate Hudsonin suhde näyttelijä Owen Wilsoniin. Silminnäkijöiden mukaan Hudson olisi viettänyt kesän aikana useasti öitään Wilsonin asunnossa Santa Monicassa, Kaliforniassa. Heidän mukaansa kyseessä ei ole pelkkä syrjähyppy.

Vain muutama päivä ennen eroa pariskuntaa lähellä oleva lähde kertoi US Weekly -lehdelle parin salasuhteesta.

– Owen toivoo, että Kate jättäisi Chrisin, jotta heidän ei tarvitsisi enää salailla suhdettaan. Hän on rakastumassa Kateen.

Eron jälkeen parin ystäväpiirissä oli jo toinen ääni kellossa.

– Kate on hulluna häneen. Owen antaa hänelle paljon huomiota ja hän rakastaa sitä. Siitä syystä Katen avioliitto on nyt ohi, lähde kertoi US Weekly -lehdelle.

Hudsonin tiedottaja ei ole kommentoinut suhdetta, mutta Wilsonin lakimies kertoi US Weekly -lehdelle, että kaikki tiedot hänen päämiehensä osallisuudesta avioeroon ovat vääriä.