Ravintoloiden vastaus ruuhkiin – hintoja nostetaan ruuhka-aikaan

Kaikissa maailman suosituimmissa ravintoloissa lienee vallalla sama ilmiö, jossa ruuhka-aikaan kaikki halukkaat eivät mahdu ruokailemaan, mutta hiljaisina hetkinä asiakkaita voi olla liiankin vähän. Nyt useat newyorkilaiset ravintolat ovat ottaneet käyttöön mielenkiintoisen keinon tilanteen korjaamiseen.

MAINOS
MAINOS PÄÄTTYY

New Yorkin CBS2-televisiokanavan mukaan jo monet kaupungin ravintolat ovat nostamassa hintojaan niille, jotka haluavat päästä syömään ravintolaan ruuhkaisimpaan aikaan ja jotka eivät ole tehneet varausta ennakkoon. Hintoihin on tulossa laskuun lisättävä ruuhkalisämaksu.

– Ravintola-ala näyttää nyt edelläkävijänä mallia muille. Jatkossa on asiakkaan päätettävissä haluaako hän maksaa enemmän parhaasta ruokailuajasta. Stephen Zagor kertoi CBS2-kanavalle.

New Yorkissa on nykyisin noin 24.000 ravintolaa, joista peräti 66 on saanut yhden tähden tai useampia uunituoreessa Michelin-oppaassa. Ravintoloiden ruuhka-aika on yleensä iltaisin puoli kahdeksasta pari tuntia eteenpäin.

Voit lukea Starassa myös lisää tähän kyseiseen artikkeliin liittyvistä aiheista, kuten tai laajemmin aihealueesta Viihdeuutiset.