Scooter : And No Matches

Singlet · Stara.fi

Eurotechnon sanansaattaja Scooter palailee kerta toisensa jälkeen uudella materiaalilla. Nyt vuorossa on And No Matches -niminen singlelohkaisu ensi viikolla julkaistavalta Jumping All Over The World -albumilta.

Kappale on perussoundiltaan tuttua Scooteria, mutta hittipotkultaan selvästi keskimääräistä laimeampaa kauraa. Biisin teema on lainattu tuttuun tapaan muualta, tällä kertaa vuosituhannen vaihteessa julkaistusta Emilian Big Big World -hitistä. Nyt Emilialle on annettu jopa krediitit levyn kappaletiedoissa.

Bändiltä on mahdollisesti tulossa seuraavaksi jonkinlainen täytelevy, sillä kappale kuulostaa kiireessä kasaan kyhätyltä ja suoraan sanottuna halpikselta. Hittiä tästä ei saa millään, mutta vannoutuneet Scooter-fanit saavat kappaleesta ehkä jotain kiksejä. Radioversiota selvästi parempi raita on saman biisin Fresh Off The Plane Mix, joka tarjoilee jo hieman tiukempaa otetta, mutta ei hittiin riittävällä tavalla. Singlellä on mukana myös tanakka hardhouse-tanssiraita nimeltä Up In Smoke.

Toivottavasti Scooterin uudelta albumilta löytyy hieman toimivampia raitoja, ja kierrätykseenkin olisi valittu paremmin tähän päivään sopivia kappaleita. Scooter on yleensä tarjonnut enemmän kuin vain remixin lainaviisuista, mutta nyt pysytään melkein remixin tasolla. HP Baxxterin hehkutukset ja kappaleen nimen perustelut ovat tosin hauska yksityiskohta.

Pisteet 2/5

Stara pirautti alkuvuodesta yhtyeen keulahahmo H.P. Baxxterille. Voit kuunnella pitkän erikoishaastattelun podcastina kolmessa osassa tästä: osa 1, osa 2 ja osa 3, tai lukea haastattelun tästä.