Stara Amelle Berrabah

Viihdeuutiset

Sugababes-kaunotar nauttii Kreikan auringosta – tietenkin bikineissä

Suositun Sugababes-tyttöbändin tulevaisuus on parhaillaan vaakalaudalla. Yhtyeen alkuperäiset jäsenet perustivat taannoin uuden yhtyeen Mutya Keisha Siobhan, kun taas esimerkiksi nykyiseen kokoonpanon kuuluva Amelle Berrabah on keskittynyt soolouraansa.

Parhaillaan lomailevaa Amelle Berrabahia ei kuitenkaan näytä huolestuttavan Sugababesin tulevaisuus. Kaunotar jakoi Twitter-seuraajiensa iloksi liudan huolettomia kuvia Kreikan lomaltaan. Niukkoihin bikineihin sonnustautunut Amelle näyttää nauttivan välimeren auringosta täysin rinnoin.

29-vuotias Amelle Berrabah tuli tunnetuksi huippusuositun Sugababes-tyttöbändin jäsenenä, kun hän korvasi yhtyeestä eronneen Mutya Buenan vuonna 2005. Amelle on sittemmin siirtynyt soolouralle. Hän on ainoa Sugababesin jäsen, joka on noussut soolouralla listaykköseksi Britanniassa. Sittemmin Berrabah nousi ikäviin otsikoihin jäätyään kiinni rattijuopumuksesta.

Viihdeuutiset

Amelle Berrabahin ja Rebecca Ferdinandon jumppasessio pysäytti

Britanniassa eletään parhaillaan Suomen tavoin vuoden kylmintä aikaa, mutta se ei näytä julkkiskaunottaria vaivaavan. Poptähti Amelle Berrabah ja näyttelijä Rebecca Ferdinando on nyt nimittäin kuvattu treenaamassa yhdessä lontoolaisessa puistossa.

Vuodenaikaan nähden Amelle ja Rebecca olivat varsin vähäpukeisia, mutta todennäköisesti henkilökohtaisen kunto-ohjaajan käskytys lämmitti heitä. Silminnäkijät saivat ainakin runsaasti katseltavaa.

28-vuotias Amelle Berrabah tuli tunnetuksi huippusuositun Sugababes-tyttöbändin jäsenenä, kun hän korvasi yhtyeestä eronneen Mutya Buenan vuonna 2005. Amelle erosi kuitenkin myöhemmin bändistä ja siirtyi soolouralle. Hän on ainoa Sugababesin jäsen, joka on noussut soolouralla listaykköseksi Britanniassa. Sittemmin Berrabah nousi ikäviin otsikoihin jäätyään kiinni rattijuopumuksesta.

28-vuotias Rebecca Ferdinando on tullut kotimaassaan tunnetuksi lähinnä vuonna 2012 ensi-iltansa saaneen Bonded By Blood -elokuvan tähtenä, mutta kansainvälinen läpimurto on vielä tekemättä. Hänet on nähty myös takavuosina huippusuosiota nauttineessa Holby City -televisiosarjassa. Vuoden 2011 X-Men -elokuvassa Ferdinando vilahti avustajana.