Sugababes-kaunotar nauttii Kreikan auringosta – tietenkin bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun Sugababes-tyttöbändin tulevaisuus on parhaillaan vaakalaudalla. Yhtyeen alkuperäiset jäsenet perustivat taannoin uuden yhtyeen Mutya Keisha Siobhan, kun taas esimerkiksi nykyiseen kokoonpanon kuuluva Amelle Berrabah on keskittynyt soolouraansa.

Parhaillaan lomailevaa Amelle Berrabahia ei kuitenkaan näytä huolestuttavan Sugababesin tulevaisuus. Kaunotar jakoi Twitter-seuraajiensa iloksi liudan huolettomia kuvia Kreikan lomaltaan. Niukkoihin bikineihin sonnustautunut Amelle näyttää nauttivan välimeren auringosta täysin rinnoin.

29-vuotias Amelle Berrabah tuli tunnetuksi huippusuositun Sugababes-tyttöbändin jäsenenä, kun hän korvasi yhtyeestä eronneen Mutya Buenan vuonna 2005. Amelle on sittemmin siirtynyt soolouralle. Hän on ainoa Sugababesin jäsen, joka on noussut soolouralla listaykköseksi Britanniassa. Sittemmin Berrabah nousi ikäviin otsikoihin jäätyään kiinni rattijuopumuksesta.