Duudsonit-elokuva ensi-iltaan parkkipaikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjalaisten hurjapäiden Duudsonit-elokuva saa erikoisen maailman ensi-illan. Elokuva esitetään nimittäin ensimmäisen kerran julkisesti 25. maaliskuuta Tuurissa, Veljekset Keskisen kyläkaupan parkkipaikalla.

Ensi-illan ympärille rakennetaan Miljoona DriveIn -tapahtuma, johon odotetaan peräti tuhatta autokuntaa. Leffa esitetään 250 neliömetrin kokoiselta ”valkokankaalta”, joka on rakennettu kyläkaupan yhteydessä olevan hotellin kylkeen. Ääniraita kuullaan puolestaan paikallisen radioaseman taajuudella.

– Olen todella onnellinen ja hieman ylpeäkin siitä, että ensin Suomen ja sitten Yhdysvaltain markkinoille lähtevän Duudsonit -elokuvan maailman ensi-ilta on juuri Tuurissa, kyläkauppias Vesa Keskinen kertoo.

– Ristus, maailmassa on nyt kaks ihmisen rakennelmaa, jotka näkyvät avaruuteen asti: Kiinanmuuri ja Duudsoneiden Miljoona DriveIn Veljekset Keskisen pihassa. Ja kun kaikki paikalle tulleet laittavat leffan aikana autoradiot täysille, niin ääniraita myös kuullaan avaruudessa. Siinon Amerikkalaasekkin ihmeissänsä ku tää drive in räjäytetään käyntiin, Duudsonien Jukka Hilden puolestaan hehkuttaa.

Duudsonit-elokuvan virallinen Suomen ensi-ilta on 31. maaliskuuta.