David Beckham haluaa lihottaa vaimoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallotähti David Beckham on huolestunut vaimonsa Victoria Beckhamin sairaalloisesta alipainosta ja on nyt pyytänyt vaimoaan aloittamaan painoa nostavan ruokavalion. Anorektiseksi laihtunut Victoria on viime aikoina nähty äärimmäisen laihassa kunnossa, ja jopa pariskunnan 7-vuotias poika Brooklyn painaa äitiään enemmän.

Jatkossa Victoria syö ravintoterapeuttien valvonnassa hyvin hiilihydraattipitoista ruokavaliota, jonka avulla hän pääsisi jälleen normaalipainoon. Siihen päästyään Victoria ja David toivovat saavansa vielä neljännen lapsen. Victorian nykyinen paino voi olla esteenä raskaaksi tulemiselle.

– David tietää, että Victoria haluaa säilyttää laihan vartalonsa, mutta hän haluaa nähdä vaimonsa vartalossa muutaman kurvin. Nyt David on ottanut asian vakavasti ja teettänyt vaimolleen dieettiohjelman voidakseen olla varma siitä, että Victorian paino nousee, lähde kertoi Daily News -lehdelle.

– Victoria suostui tähän, koska he ovat tällä hetkellä onnellisempia kuin koskaan, ja koska hänkin haluaa saada vielä lapsen. Kolmen pojan jälkeen molemmat haluaisivat seuraavaksi tytön.