Backstreet Boys juhli Tukholmassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poikabändipopin kuninkaalliset, eli Backstreet Boys -yhtyeen kundit, käväisivät Ruotsissa uuden levynsä merkeissä. Ohjelmassa oli biisien nauhoittamista ja palaveri ruotsalaisen Max Martin -tuottajan kanssa sekä tietenkin myös tutustuminen Tukholman yöelämään.

Ruotsalainen media seurasi luonnollisesti poikien liikkeitä tarkkaan, ja heidät bongattiin Max Martinin seurassa ainakin East, Kharma ja Beirut Cafe -ravintoloissa. Nick Carter käväisi myös soittamassa levyjä paikallisen dj:n kanssa. Carter kehui ruotsalaisia hyväksi bailukansaksi.

Ravintolan vip-tiloissa Howie ja Nick nauttivat talon nestemäisistä antimista. Paikalla oli myös Carterin entinen tyttöystävä Isabell Filling. Ruotsin käynnin jälkeen yhtyeen levy alkaa olla valmiina. Levy julkaistaan ensi vuonna.