Jennifer Lopez

Haastattelut · Stara.fi

Stara.fi tapasi latinotähti Jennifer Lopezin Lontoossa. Tähti oli innoissaan uudesta levystään, vaikka Usher syyttää häntä biisivarkaaksi.

Jennifer Lopez on parasta aikaa hittilistoilla kappaleellaan Get Right, jota r&b-stara Usher väittää varastetuksi. Biisikohu ei ole kuitenkaan vaikuttanut JLon fiiliksiin kappaleen saadessa hyvin soittoa ympäri maailmaa.

Maaliskuun alussa tähdeltä ilmestyy uusi Re-Birth –albumi, jolle on jälleen kerran tiivistynyt kuumia tunteita. Pelkästään Suomessa Lopezin edellisiä levyjä On The 6, J.Lo ja This Is Me… Then on myyty lähes 60.000 kappaletta.

Tähden latinotunteet räiskyvät sekä estradeilla että kotona, mutta voimakkaiden miesten tahtoon mimmi ei alistu. Jennifer panee kuriin oikukkaat ja määräilevät miehet naisellisin konstein.

– Monet miehet pelkäävät naista, joka uskaltaa avoimesti panna heille kampoihin. Minä en alistu miesten komentoon, jos siihen ei ole hyvää syytä, Jennifer uhoaa.

– Näytän miehille oikean kaapin paikan. Olen määrätietoinen ja tiukka, siksi miehet pelkäävät minua, laulaja painotti Lontoossa.

Median silmissä tulinen Lopez sai räiskyvän ja kovan naisen leiman. Hänen uhkeita muotoja kehutaan alituiseen lehtien palstoilla.

– Haluan aina olla paras, vaikka se maksaisi mitä. Minulla on valtava kunnianhimo näyttelijänä ja laulajana, joten en koskaan mene sieltä missä aita on matalin. Etsin aina haasteita työelämääni ja ihmissuhteisiini, hän lupaa.

Sen sijaan Lopezin rakkaus yhtä myrskyä, kun epäonnistuneita suhteita ja avioeroja on tullut tuhka tiukaan.

Viime vuonna Jennifer ihastui taas, mutta tällä kertaa omaan idoliinsa latinotähti Marc Anthonyyn. Aivan loppuvuodesta pari vaihtoi kaikessa hiljaisuudessa sormuksia ystäväpiirin seurassa. Pitkään on ehditty huhuta myös Lopezin raskaudesta, mutta näihin huhuihin tähti ei ota minkäänlaista kantaa.

Rakkauden myötä Lopez palasi viime syksynä takaisin New Yorkin studiolle purkittamaan pian julkaistavaa Re-Birth –levyään. Vielä silloin kommentit tulevasta materiaalista olivat hyvin sekavat.

– Sitä en osaa vielä sanoa, minkä tyylistä materiaalia syntyy, mutta biisit ovat todella tunteellisia ja räväköitä, tähti lupasi. Parasta aikaa radioasemat soittavat siis hittiä Get Right, jonka uskotaan rikkovan monia soittoennätyksiä.

Timo RepoLontoo