Indx sai häädön

Viihdeuutiset · Stara.fi


Popstars2 -voittajabändi Indxillä ei mene hyvin. Esikoisalbumin Jee jee jee levymyynti on alittanut kaikki odotukset, keikkoja on jouduttu perumaan eikä keikkaliputkaan ole menneet toivotulla tavalla kaupaksi. Yhtyeen jäsenet saivat lisäksi häädön yhteisestä asunnostaan, kertoo torstain Ilta-Sanomat.

Rene Haavisto, 18, Ari Puro, 20, ja Jackson Shuudifonya, 19, muuttivat kilpailun jälkeen yhteiseen asuntoon, jossa kolmikko ei kovin kauan hengailut. Indx sai nimittäin häädön poikakommuunistaan vain kahden viikon asumisen jälkeen.

Indxin ja Janen piti esiintyä 29. ja 30. joulukuuta Tampereella ja Hämeenlinnassa. Keikat peruttiin muutamaa päivää aiemmin, eikä korvaavista keikoista ole vielä tietoa. Yhtyeen kiertueen pitäisi kuitenkin alkaa vielä tammikuun puolella.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat