Paris Hiltonin kuvia vääriin käsiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Krakkeri on murtautunut Yhdysvalloissa kännykkäoperaattori T-Mobilen koneisiin lukuisia kertoja noin puolen vuoden aikana. 21-vuotias Nicolas Jacobsen sai anastettua serveriltä salaista materiaalia ja mm. Paris Hiltonin ja Nicole Richien arkaluontoisia kamerakännykän kuvia.

Jacobsen käytti Sidekick-kommunikaattorista löytynyttä vikaa, ja pääsi näin kaikkien samaa laitetta käyttäneiden tileihin ja tietoliikenteeseen käsiksi. Saaliikseen krakkeri on sai myös mm. Salaisen palvelun luottamuksellisia dokumentteja.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat