Suomeen uusi levy-yhtiö

Viihdeuutiset · Stara.fi

BMG -levy-yhtiöstä irtautuneet Asko ”Idols” Kallonen ja Niko Nordström ovat perustaneet uuden levy-yhtiön nimeltä Helsinki Music Company Oy, jonka toimialana on siis äänitallenteiden kustantaminen.

Yhtiössä on mukana myös pitkän linjan promootioammattilainen Pekka Nieminen, joka on työskennellyt viime vuosina mm. Gimmelin, PMMP:n ja Antti Tuiskun kanssa. Uusi yhtiö pitää majapaikkaansa Helsingin Lauttasaaressa, kertoo tuore Markkinointi & Mainonta-lehti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat