Avril Lavigne ja Black Sabbath Roskildeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanskalainen Rockilden jättifestivaali on ilmoittanut ensimmäisistä artistikiinnityksistään. Mielenkiintoisinta antia tulevana kesänä tulee olemaan Ozzy Osbournen ja hänen luotsaamansa legendaarinen Black Sabbath -yhtyeen esiintyminen. Luvassa on keikka alkuperäisellä kokoonpanolla. Edellisen kerran yhtye esiintyi alkuperäisessä kokoonpanossaan viime vuoden Ozzfestissa-kiertueella.

Muita nyt ilmoitettuja esiintyjiä ovat mm. jenkkibändi Green Day, DAD, Audioslave ja The Dears. Luvassa on vielä paljon uusia kiinnityksiä, sillä viime vuonna tapahtumassa nähtiin peräti 170 esiintyjää. Yleisöä festavaalissa oli liki 80.000. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna 30. kesäkuuta – 7. heinäkuuta.

Yhdysvalloista saakka kantautuneiden tietojen mukaan Roskildessa nähtäisiin myös Avril Lavigne ja Morrissey. Näitä esiintyjiä ei ole kuitenkaan vielä vahvistettu festivaalin puolelta.