Hanoi Rocksin bussista löytyi huumeita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen rockin veteraaniyhtye Hanoi Rocksin keikkabussi joutui tullin tutkintaan eilen Norjan rajalla. Tullimiehet löysivät bussissa matkustaneelta suomalaiselta marihuanaa, kertoi Ilta-Sanomat.

Lehden haastattelema Andy McCoy kertoi, että aineen on täytynyt kuulua yhtyeen ulkopuoliselle henkilölle tai fanille. Yhtye pääsi kuitenkin jatkamaan matkaansa, ja esiintyi vielä samana iltana täydelle salille Oslossa.

Norjan poliisin mukaan Tulli takavarikoi keikkabussista noin viisi grammaa marihuanaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat