Kimi Räikkönen tiskijukkana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formula1-kuljettaja Kimi Räikkösen Lontoossa keskiviikkona viettämästä illasta on noussut Formulamaailmassa suuri kohu. Räikkönen on People-lehden mukaan innostunut menosta niin, että on esitellyt umpihumalassa muiden muassa sukupuolielimiään umpihumalassa.

Staran suoraan Lontoosta saamien luottamuksellisten tietojen mukaan Räikkönen on toiminut samana iltana kyseisessä For Your Eyes Only -strippibaarissa myös tiskijukkana. Räikkösen ”dj-setin” aikana levylautasella on pyöinyt ulkomaisten hittien lisäksi myös tamperelaisen hiphop-artisti BB Salbyn uusia kappaleita.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat