Redraman levy palkittiin Cannesissa

Viihdeuutiset · Stara.fi


Suomalaisen hiphop-artisti Redraman esikoislevy Everyday Soundtrack palkittiin sunnuntaina Cannesissa Border Breaker -palkinnolla. Cannesissa on parasta aikaa meneillään maailman suurin musiikkialan vuosittainen tapahtuma Midem.

Nyt toista kertaa jaettu palkinto myönnetään albumeille, joita on myyty eniten 25:ssä Euroopan Unionin maassa artistin kotimaan ulkopuolella. Muita palkinnon saajia olivat mm. italialainen dance-artisti Benny Benassi, ruotsalainen Ana Johnsson ja irlantilainen Damien Rice.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat