Ville Valo teki leffamusiikkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mika Kaurismäen uusin elokuva Honey Baby saa ensi-iltansa helmikuun lopulla. Mielenkiintoiseksi elokuvan tekee osaltaan se, että sen tunnuksen on säveltänyt HIM-yhtyeen keulahahmo Ville Valo.

– Villen piti alunperin tehdä musiikkia myös itse elokuvaan, mutta heidän levynsä ja minun elokuvani aikataulut eivät kohdanneet, joten yhteistyö jäi nyt tähän yhteen biisiin. Ville luki ensin käsikirjoituksen ja teki sitten sen pohjalta elokuvan tunnusmusiikin, Mika Kaurismäki kertoi Stara.fi:n haastattelussa.

Elokuva kertoo amerikkalaisen muusikon Tomin (Henry Thomas) ja kauniin venäläisen Natashan (Irina Björklund) pakomatkasta Saksasta Baltian maiden halki Venäjän Murmanskiin. Tarinan pohjana on käytetty kreikkalaisen mytologian rakkaustarinaa Orpheus ja Eurydice.