Daft Punk palaa pitkältä tauolta

Viihdeuutiset · Stara.fi


Ranskalainen Daft Punk -yhtye on palaamassa pitkän tauon jälkeen. Yhtyeen seuraava albumi Human After All julkaistaan maaliskuussa. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu Robot Rock julkaistaan Suomessa 31. tammikuuta. Kappaleen ennakkoarvostelun voi lukea Stara.fi:n singlet-osiosta.

Yhtyeen 2001’s Discovery -albumin julkaisusta on kulunut jo neljä vuotta. Thomas Bangalterin ja Guy Manuel de Homemin muodostama yhtye nauhoitti uuden levynsä kotistudiossaan Pariisissa. Koko levy nauhoitettiin viime vuoden syyskuun ja marraskuun välisenä aikana.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat