Britney Spears tatuoitavana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin kiistanalainen kuningatar Britney Spears on käynyt ottamassa uuden tatuoinnin. Tällä kertaa aihe liittyi hänen Kabbala-uskoonsa, johon Britney ”hurahti” ystävänsä Madonnan kautta. Popparin niskaan tatuoitiin hopeanvärinen hebreankielinen symboli, joka tarkoittaa parantamisen voimaa.

Kyseessä ei ollut Britneyn ensimmäinen tatuointi, sillä jo aiemmin hän on tatuoinut miehensä Kevin Federlinelle omistetun vaaleanpunaisen arpakuution ranteeseensa. Kevinille tehtiin aikanaan samanlainen tatuinti, mutta väriltään sininen.

Tuorein Yhdysvalloista kantautunut Britney-uutinen kertoo hänen kaavailevan luksusasuntoa Donald ”Diili” Trumpin rakentamasta talosta. Britney on iskenyt silmänsä asuntoon, jonka hintalapussa lukee 5,2 miljoonaa dollaria. Asunto sijaitsee Rancho Palos Verdesissä, Kaliforniassa.