Negativen Jonne vuoden rockstara Japanissa

Viihdeuutiset · Stara.fi


Tamperelaisen Negative-yhtyeen Jonne Aaron on valittu Japanilaisen BURRN -lehden lukijoiden toimesta vuoden 2004 rocktähdeksi. Uskomatonta mutta totta, Jonnen taakse jäivät äänestyksessä mm. kansainväliset supertähdet Nikki Sixx ja Jon Bon Jovi.

– Tämä on todella suuri kunnia ja hieno asia saada tällaista arvostusta. Japanilaiset ovat mukavaa ja sydämellistä porukkaa muutenkin. Maltan tuskin odottaa seuraavaa reissua Nousevan Auringon maahan, Jonne kommentoi valintaa tuoreeltaan.

Manageri Tommi Liimataisen mukaan on todella hienoa saada tällainen tunnustus.

– Negative on ollut tunnettu Japanissa vasta vähän aikaa. Tämä on erinomainen alku ja hyvä pohja rakentaa tulevaa. Japani rocks!, hän hehkutti

Negative palasi viime viikolla Japanin kiertueelta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat