Star Wars -kuvia vuotanut nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuraavan Star Wars : Sithin kosto -elokuvan kuvia on vuotanut internetiin. Kuvia on löytynyt jo useilta eri sivustoilta ja tuttuun tapaan ne leviävät kulovalkean tavoin ainakin Star Wars -fanien keskuudessa.

Fanien mukaan elokuvayhtiö olisi jo lähestynyt sivustojen ylläpitäjiä ja vaatinut heitä poistamaan kuvat välittömästi. Kyseessä voi kuitenkin olla markkinointikikka, sillä tavallisten valokuvien vuotaminen intenetiin ei vaikuta ainakaan negatiivisesti elokuvan kassavirtohin.

Levy-yhtiöt ovat käyttäneet samanlaisia temppuja, joissa pari uuden albumin kappaletta on vuotanut ”vahingossa” verkkoon. Siten aiheesta on saatu aikaan suoranainen uutisvyöry alan julkaisuissa.

Star Wars : Revenge Of The Sith saa ensi-iltansa toukokuun 19. päivänä.