Alcazar : Physical

Singlet · Stara.fi

Ruotsalainen Alcazar on yksi viime aikojen mielenkiintoisimmista ”uusista” tanssibändeistä. Yhtyeen tyylinä on kierrättää vanhoja tuttuja hittejä ja tehdä niistä omia versioitaan. Bändin tuorein sinkku letkeä tanssibiisi Physical.

Kappaleen pohjana kuullaan 80-luvun jättihitti I’ve Been Thinking About You, joka tanssitti aikanaan lähes koko maailmaa. Tuosta kappaleesta Alcazar on napannut vain melodian, joka toimii loistavasti biisin taustalla. Laulumelodiat yhtye on säveltänyt itse.

Tuloksena on upea tanssibiisi, joka täytti tanssilattioita Ruotsissa heti ilmestyttyään. Tulevana talvena takuuvarmasti myös Suomessa.

Sinkun remix-puolella on menty hieman metsään. Sinkulta löytyy kaksi SoundFactoryn miksausta ja yksi Mark Jasonin versio. Miksaukset ovat aika kevyttä kamaa, eivätkä oikein sovi tanssilattialle tai radioon. Alkuperäinen versio toimii kuitenkin oikein hienosti.

Pisteet 4/5