Command3r Tom : Attent!on

Singlet · Stara.fi

Command3r Tom -nimellä julkaistu Attent!on -sinkku on tiukempaa klubikamaa. Biisin ydin on kahdeksan vuotta sitten julkaistun Novy vs Eniacin klassikkobiisi Superstarin naisvokaalit, jotka kuulostavat edelleen loistavilta. Osittain myös siitä syystä biisi kävi taannoin esimerkiksi Saksan klubilistan ykkösenä.

Jo pelkästää vokaalien ansiosta biisi on kelpo tavaraa tanssilattialla. Toki myös pohjat ovat kunnossa niin perusversiossa kuin remikseissäkin. Sinkulla on mukana radioversion lisäksi peräti 7 miksausta. Paras miksaus tulee Steve Muranolta, joka on jättänyt jäljelle vähän chillitaustoja mättöbiisin breikkeihin. Myös Giorgio E. Bomidelli’s Pumpin Edit on hyvä veto.

F&W RMX Editissä on kikkailtu superpitkällä, mutta hienolla breikillä heti viisun alkupuolella. Klubi täyteen savua ja peukalo strobonamiskalle, niin lujaa mennään. Remikseistä olisi toivonut pidempiä versioita. Dj-käytössä ei tee oikein mitään 3.30 pituisilla pätkillä. Tässä on hittiaineksia!

Pisteet 4/5