Faithless : I Want More

Singlet · Stara.fi

Faithlessin tuorein albumi No Roots on kehuttu maailmalla tasokkaaksi levyksi. Sitä se onkin, ja nyt on julkaisussa albumin toinen single I Want More. Sinkulla on mukana seitsemän versiota kappaleesta.

Perusversio on trancesoundista vokaalikamaa. Kelpo tanssitavaraa, mutta alapää ei oikein potki tanssilattian kaipaamalla tavalla. Biisi on silti vauhdikas ja hieno kuuntelubiisi. Remix-puolella mukana on kuusi muuta versiota.

Versioita ovat mm. Filterhead Remix, Faith No Fear Mix by Corvin Dalek, Faithless Dub, Beginnerz Remix ja Beginnerz Dub. Odotetusti noista paras tanssiversio on Filterheadsin versio. Beginnerz on myös saanut aikaan ihan hyvän tanssiversion, mutta se on liian minimalistisen, että fiilis pääsisi nousemaan.

Corvin Dalekin Faith Not Fear tarjoilee tuhdimpaa fiilistelyä 90-luvun lopun technotunnelmissa. Aika progressiivista kamaa, joskaan ei aivan äärilaitaa. Tämä toimii tiukemmilla klubikeikoilla. Pisteitä erityisesti version pitkälle fiilistely-breikille keskivaiheilla ja junabiitille sen jälkeen.

Pisteet 3/5